Nærværs-workshop

25. Januar 2020 kl. 11-15 | 350,-

Baggrund

Det kan være, at du føler, at du ofte står alene. Måske savner du nærvær. Det kan også være, at du frygter, at blive afvist. Så er denne lille gruppe noget for dig.

Vi starter med at præsentere os selv for hinanden. Du bliver guidet igennem opmærksomheds- og refleksionsøvelser. Du får mulighed for at sætte ord på det som er svært, og du bliver støttet i processen. 

Formål

Du får en introduktion til, hvad gestaltterapi kan bruges til, og hvordan det kan støtte dig i livet. Du får mulighed for at spejle dig i de andres oplevelser, og får inspiration til at finde nye veje at gå. 

 

Sted

Workshoppen finder sted på Østbanegade 13, 50 m fra Østerport Station. Vi serverer kaffe, the og snacks undervejs.

 

Vi tager gerne en indledende snak med dig på telefon, så du har hilst på én af os før dagen. Du er også velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål om workshoppen.

Værter på workshoppen er Karina Christensen og Majbrit Ølgaard der begge studerer på den afsluttende del af den af den 4-årige gestaltterapeutuddannelse ved GIS-international, Gestalt Instituttet i Skandinavien.

Vi arbejder under tavshedspligt og supervision. Efter workshoppen får du mulighed for at følge op ved individuelle sessioner sammen med enten Majbrit eller Karina, der begge har praksis i København. 

kontakt

København

Østbanegade 13

Humlebæk

Frivilligcenter Fredensborg

Teglgårdsvej 423 A

​​

Tel: 61 68 11 06

majbritolgaard@gmail.com

  • Sort LinkedIn ikon
  • Black Facebook Icon

© 2019 af Majbrit Ølgaard, psykoterapeut