Mere gnist

På kanten til det nye

60 min | Pris aftales ved første møde

Måske er du ramt af stress eller en krise. Det kan være, at du leder efter en ny måde at leve på efter at have mistet et job, efter en skilsmisse eller at have mistet. Hvordan finder du en ny retning i dit liv? 

Du har måske trang til at præstere for at føle, at du er noget værd. Men nu siger kroppen eller hjernen fra. 

I samtalen kan du udforske dine ressourcer og potentielle muligheder i dit liv. Vi kan finde ind til mønstre, som du måske ubevidst gentager, og hvordan du kan bryde dem. Hvis du vil.

Som udgangspunkt tilbyder jeg den første samtale gratis, for både at du og jeg kan se, om der er tillid og tryghed og om gestaltmetoden er noget for dig.

Hvis der er grundlag for et forløb, aftaler vi nærmere mht. frekvens og hvor og hvornår vi mødes samt pris. Jeg er fleksibel med priser, da ikke alle med behov for samtaler kan betale det samme. Det er dog vigtigt for mig, at du er villig til at investere tid og opmærksomhed til processen.

Pt. tilbyder jeg samtaler online (vha. MS Teams) i overensstemmelse med myndighedernes guidelines vedr. håndtering af covid-19. Der er med genoplukningen også mulighed for møder face-to-face, hvis du har mod på det. Med behørig afstand, udluftning og afspritning naturligvis.

kontakt

København

Østbanegade 13

Humlebæk

Frivilligcenter Fredensborg

Teglgårdsvej 423 A

​​

Tel: 61 68 11 06

majbritolgaard@gmail.com

  • Sort LinkedIn ikon
  • Black Facebook Icon

© 2019 af Majbrit Ølgaard, psykoterapeut