Mere gnist

På kanten til det nye

Måske er du ramt af stress eller en krise. Det kan være, at du leder efter en ny måde at leve på efter at have mistet et job, efter en skilsmisse eller at have sagt farvel til én der stod dig nær. Hvordan finder du en ny retning i dit liv? 

Hvis du er præget af:

       - stress

       - angst

       - ensomhed 

       - depressive tanker

       - midtvejskrise

       - sorg

       - eller bare gerne vil leve et spændende liv og udvikle dig personligt! 

Det kan også være, at du har trang til at præstere for at føle, at du er noget værd. Men nu siger kroppen eller hjernen fra. 

I samtalen kan du udforske dine ressourcer og potentielle muligheder i dit liv. Vi kan finde ind til mønstre, som du måske ubevidst gentager, og hvordan du kan bryde dem. Hvis du vil.

Som udgangspunkt tilbyder jeg den første samtale gratis, for både at du og jeg kan se, om der er tillid og tryghed og om gestaltmetoden er noget for dig.

Hvis der er grundlag for et forløb, aftaler vi nærmere mht. frekvens og hvornår vi mødes samt pris. Jeg er fleksibel med priser, hvis du er pensionist eller modtager offentlige ydelser. Uanset er det vigtigt for dit udbytte af vores møder, at du er villig til at investere tid og opmærksomhed til processen.

kontakt

Telefon: 61 68 11 06

majbritolgaard@gmail.com

Humlebæk

Frivilligcenter Fredensborg

Teglgårdsvej 423 A​​

  • Sort LinkedIn ikon
  • Black Facebook Icon

© 2019 af Majbrit Ølgaard, psykoterapeut